Skip to main content

Deuren op maat in pvc, alumium of hout

PVC deuren

Met hun duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en voortreffelijke isolatiewaarden kunnen de pvc deuren van Profel zeer forse troeven op tafel gooien. Omdat we bij Frelu vrijwel alles kunnen realiseren, kun je een unieke deur/voordeur ontwerpen.

Aluminium deuren

Een klassieke of een moderne aluminium deur? In elk geval een ijzersterke keuze!

Houten deuren

Het vakmanschap van Frelu in samenwerking met Profel tilt houten deuren op tot een schitterend kwaliteitsproduct met een hoge afwerkingsgraad en een grote creatieve vrijheid.

ERKEND PLAATSER & PARTNER VAN

Over Frelu uit Zonhoven

Welkom bij FRELU ramen en deuren, wij plaatsen meer dan 20 jaar ramen en deuren van het merk PROFEL in de regio van Zonhoven en omgeving. Uiteraard naar ieders budget, wens en stijlkeuze realiseren wij alle maatwerken van ramen en deuren in aluminium, hout en pvc, rolluiken en poorten voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Wij staan garant voor de veiligheid, onderhoudsvriendelijk en zeker voor de uitstraling omdat we vele soorten modellen van uitvoeringen hebben naar ieders wens.

U krijgt bij ons het juiste advies en een eerlijke prijs. En wat ook wel belangrijk is, is dat we er zelf bij zijn van bij de offerte tot de opmeting en zelfs tot dat het laatste raam geplaatst is.

Advies nodig m.b.t. ramen & deuren?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND