Skip to main content

Garagepoorten op maat

Sectionale garagepoorten in staal of hout

Je sectionale garagepoort bestaat uit meerdere horizontale opgedeelde panelen met scharnieren aan elkaar bevestigd.

Een sectionale garagepoort heeft minder plaats nodig bij het openen en sluiten: makkelijker voor volumewagens en bestelwagens in je garage. Een garage met een sectionale garagepoort heeft ook een grotere doorrijhoogte dan een kantelgaragepoort.

Je garagepoort is voorzien van een veerbreukbeveiliging (voorkomt vallen van je garagepoort als de veer zou breken) en een vingerklembeveiliging. Een optilbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers je garagepoort niet kunnen forceren. Je garagepoort is alsook voorzien van een onderloopbeveiliging. Kortom je bent veilig!Een sectionale garagepoort op jouw maat. Vraag vrijblijvend meer info

ERKEND PLAATSER & PARTNER VAN

Over Frelu uit Zonhoven

Welkom bij FRELU ramen en deuren, wij plaatsen meer dan 20 jaar ramen en deuren van het merk PROFEL in de regio van Zonhoven en omgeving. Uiteraard naar ieders budget, wens en stijlkeuze realiseren wij alle maatwerken van ramen en deuren in aluminium, hout en pvc, rolluiken en poorten voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Wij staan garant voor de veiligheid, onderhoudsvriendelijk en zeker voor de uitstraling omdat we vele soorten modellen van uitvoeringen hebben naar ieders wens.

U krijgt bij ons het juiste advies en een eerlijke prijs. En wat ook wel belangrijk is, is dat we er zelf bij zijn van bij de offerte tot de opmeting en zelfs tot dat het laatste raam geplaatst is.

Advies nodig m.b.t. ramen & deuren?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND