Skip to main content

Ramen op maat in pvc, alumium of hout

PVC ramen

Doorslaggevend voor pvc ramen zijn de isolatiewaarde, het warme gevoel en de onderhoudsarme eigenschappen. De pvc ramen met houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden. Er is zelfs een aluminium-look voorhanden.

Iedereen heeft een andere reden voor het plaatsen van nieuwe pvc ramen. Gaat het je om isolatie? De lange levensduur? Is je raam er simpelweg aan toe? Of wil je dat het er fantastisch uitziet? Een mooi raam verricht wonderen voor een woning. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en stijlen. Dat pvc er als plastic uitziet? Die bewering is al lang verleden tijd. Onze houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden. Ga je liever voor een aluminium-look? Of is er een specifieke kleur die je fantastisch vindt?

Aluminium ramen

Doorslaggevend in de keuze voor alu ramen is formaat, kleuraanbod, en de stijl van je woning. Slanke aluminium ramen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Optimale isolatiewaarde, hoogwaardige kleurlakken met hoge weerstand.

Aluminium ramen zijn licht, sterk en slank. Daarom kiezen mensen vooral voor aluminium ramen als het om grote raampartijen gaat. We bieden heel wat kleuren en kleurcombinaties.

Houten ramen

Onze houten ramen zijn gewoon mooi. Ze worden op maat gemaakt en hebben een warme en natuurlijke uitstraling door het gebruik van goedgekeurd duurzaam hardhout. Omdat alle houten ramen statisch worden gelakt op waterbasis, hoef je ze pas na acht tot tien jaar opnieuw te schilderen.

Van nature hebben houten ramen een goede isolatiewaarde. Twee dichtingen in je houten ramen maken ze wind- en waterdicht en geluidsisolerend. Voor je houten ramen op maat gebruiken we hoogwaardige houtsoorten: afrormosia of meranti. Afrormosia is zelfs mogelijk met FSCĀ®-label (C041177). Het hout wordt behandeld volgens een uniek vijf lagen-systeem om kwaliteit te garanderen. 100 procent maatwerk, perfect aansluitend op je wensen en woning. Ga je voor sierlijk feestwerk? Dat passen we toe op ambachtelijke wijze

MATO ramen

De Profel MATO-reeks combineert de strakke look van aluminium met de sterke isolatiewaarde van pvc.

Met MATO ben je door het pvc profiel zeker van uitstekende isolatiewaardes voor je woning. De aluminium buitenschaal wordt perfect bevestigd op het kunststofprofiel. Met zijn strak en hoekig aluminiumprofiel aan de buitenzijde ben je bovendien verzekerd van een stijlvol geheel.

ERKEND PLAATSER & PARTNER VAN

Over Frelu uit Zonhoven

Welkom bij FRELU ramen en deuren, wij plaatsen meer dan 20 jaar ramen en deuren van het merk PROFEL in de regio van Zonhoven en omgeving. Uiteraard naar ieders budget, wens en stijlkeuze realiseren wij alle maatwerken van ramen en deuren in aluminium, hout en pvc, rolluiken en poorten voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Wij staan garant voor de veiligheid, onderhoudsvriendelijk en zeker voor de uitstraling omdat we vele soorten modellen van uitvoeringen hebben naar ieders wens.

U krijgt bij ons het juiste advies en een eerlijke prijs. En wat ook wel belangrijk is, is dat we er zelf bij zijn van bij de offerte tot de opmeting en zelfs tot dat het laatste raam geplaatst is.

Advies nodig m.b.t. ramen & deuren?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND